Účtovanie finančných derivátov - Andrášiková, Dagmar
Typy derivátov, ich charakteristika a spoločné znaky. Kritériá členenia derivátov. Účtovanie finančných nástrojov. Menové kontrakty - forward. Úrokové kontrakty - forward. Praktické príklady.