Řešení společných problémů v oblasti IS/IT a v oblasti účetnictví - Žid, Norbert
Obdobné problémy v oblasti informatiky a účtovníctva. Nové spôsoby koncipovania IS. Dôraz na sledovanie procesov. Nástup SCM (Supply Chain Management) - riadenie odberateľských a dodávateľských reťazcov. Prechod na internetové technológie (e-business, e-commerce). Rozvoj outsourcingu v oblasti IS/IT a v oblasti účtovníctva. Nové možnosti manažérskeho rozhodovania. Prepojenie intranetu a extranetu v organizácii.