Medzinárodný účtovný štandard IAS 14 Vykazovanie o segmentoch - Mičko, Juraj
Základné charakteristiky a cieľ štandardu IAS 14. Definície základných pojmov. Identifikácia segmentov výkazníctva. Účtovné zásady segmentu. Primárny formát výkazníctva.