Využije možnosť platenia paušálnej dane v roku 2001 viac daňovníkov? - Borodovčák, Michal
Od 1.1. 2001 nadobudol účinnosť zákon č. 358/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov, a to konkrétne ustanovenia týkajúce sa zdaňovania príjmov fyzických osôb z podnikania a z inej samostatnej zárobkovej činnosti. Novela zákona rieši problematiku paušálnej dane.