Súčasný stav a trendy v konsolidácii účtovnej závierky - Hvoždarová, Jana
Globalizácia ekonomiky a všetko čo s ňou súvisí. Konsolidovaná účtovná závierka doplnená o ďalšie nadväzujúce informácie ako jeden z najmodernejších nástrojov rozhodovania pri riadení nadnárodných ekonomických celkov a významný zdroj informácií pre potreby manažmentu. Podstata konsolidovanej účtovnej závierky. Z histórie konsolidovanej účtovnej závierky. Štandardy IAS a slovenská právna úprava.