Komparácia právnej úpravy účtovníctva a audítorstva v procesoch postupnej harmonizácie Overovanie účtovnej závierky - Kareš, Ladislav
Porovnanie právnej úpravy audítorstva - slovenská a česká právna úprava, medzinárodná právna úprava, právna úprava USA. Medzinárodné audítorské štandardy - ISA. Medzinárodné audítorské praktické stanoviská - IAPS. Všeobecne prijaté audítorské štandardy - US GAAS. České audítorské smernice. Vývoj právnej úpravy auditu na Slovensku. Zákon SNR č. 73/1992 Zb. o audítoroch a Slovenskej komore audítorov. Slovenské audítorské štandardy - SAUŠ.