Konkurzy - ich riadenie v podmienkach Slovenskej republiky - Šefčík, Miroslav
Zmeny ustanovení novely zákona o konkurze č. 328/1991 Zb. v znení neskorších predpisov. Zefektívnenie speňažovania zdrojov konkurznej podstaty. Usmernenie MF SR na rok 2000 vo vzťahu k účtovaniu v konkurze. Pokračovanie v ďalšom čísle.