Vymedzenie pojmov pracovný kapitál a potreba pracovného kapitálu - Zajko, Otokar
Vymedzenie pojmu pracovný kapitál. Pracovný kapitál predstavuje vo svojej podstate prebytok trvalých zdrojov nad stálym použitím kapitálu. Vypočítanie finančného pracovného kapitálu. Vymedzenie pojmu potreba pracovného kapitálu. Finančná potreba pracovného kapitálu. Zloženie finančnej potreby pracovného kapitálu.