Slovensko-arabské obchodné vzťahy
Máme ambíciu byť mostom medzi Európou a arabským svetom. Arabský obor na Níle - Sudán vo faktoch. Ekonomický význam regiónu Blízkeho a Stredného východu. Perspektíva na bohatom ostrove. Hospodárske vzťahy SR s arabskými krajinami. Kuvajt - malý naftový gigant. Tradičný partner slovenskej ekonomiky - Sýria. Vyjadrenia niekoľkých predstaviteľov slovenských firiem o spolupráci s arabskými krajinami. Články sú aj v anglickom preklade.