Kupujeme mlieko - Görner, Fridrich
Ako sa stará príroda o obaly ňou produkovaných potravín. Vývoj umelých obalov na mlieko. Moderné obaly na báze kartonáže. Rozdiel medzi pasterizovaným a trvanlivým mliekom.