Zeleninou a ovocím proti starnutiu minerálne látky a ostatné zložky - Horniak, Viliam
Minerálne látky prítomné v ovocí a zelenine - horčík, vápnik, draslík, flavonoidy. Dôležitá zložka ovocia a zeleniny - vláknina. Rizikové zložky v ovocí a zelenine.