Analýza nebankových subjektov - Scherhaufer, Roman
Nebankové subjekty, podľa spôsobu ich podnikania je možné rozdeliť na: nebankové subjekty, ktoré potrebujú financovať vlastnú podnikateľskú činnosť, nebankové subjekty, ktoré ponúkajú služby na finančnom trhu, firmy, ktoré ponúkajú získanie finančných prostriedkov (tiché spoločenstvo, úver). Charakteristika činnosti niektorých predstaviteľov jednotlivých skupín.