Finančná analýza spoločnosti Slovenské energetické strojárne, a.s., Tlmače - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Slovenské energetické strojárne, a.s., Tlmače. Najvýznamnejší výrobca energetických zariadení na Slovensku aj v Európe. Finančná analýza spoločnosti. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Vývoj tržieb a hospodárskeho výsledku.