Partnerstvo medzi verejným a súkromným sektorom - Deckerová, Veronika
Dokončenie z HN č. 110/01. Partnerstvo ako súčasť definície verejnej služby. Zachovanie verejného záujmu. Implementácia partnerstva na miestnej úrovni. Decentralizovaný charakter partnerstva.