Kvalita povrchových vôd z hľadiska obsahu živín vo vzťahu k požiadavkám smernice EÚ 91/271/eec - Hucko, Pavel
Smernica EÚ 91/271/EEC z 21.5.1991 sa zaoberá čistením mestských odpadových vôd. Súčasný stav kvality povrchových vôd SR z hľadiska znečistenia živinami. Eutrofizácia povrchových vôd. Hodnotenie kvality povrchových vôd na Slovensku z hľadiska znečistenia živinami za dvojročné obdobie 1997-1998.