Česká ekonomika 2001: Akcelerace růstu - Janáček, Kamil
Prehľad základných makroekonomických ukazovateľov českej ekonomiky. Výhľad na rok 2001. Vplyv vonkajšieho okolia na českú ekonomiku. Priemysel, stavebníctvo a maloobchod. Pohyb inflácie. Menová politika. Výhľad vývoja menového kurzu. Verejné financie. Trh práce a miera nezamestnanosti.