Analýza finančných nákladov a ekonomického prínosu informačných systémov v podnikateľských subjektoch - Kučera, Milan
Problém vynakladania nákladov na vytváranie a prevádzkovanie informačných systémov v podnikateľských subjektoch v porovnaní s ich ekonomickými prínosmi.