Zachycení skryté ekonomiky v národních účtech kandidátských zemí - Ondruš, Vitězslav
Pilotný projekt " Úplnosť zachytenia ekonomiky". Päť hlavných typov "nezistenej" ekonomiky. Zladenie obsahu pojmov a dosiahnuté výsledky. Podiel nezistenej ekonomiky na HDP v kandidátskych krajinách. Pilotná štúdia za ČR za rok 1998. Prínos pilotného projektu pre skvalitnenie národných účtov.