Bezpečnosť informačného systému komerčných bánk - Kočner, Marián
Dôverný charakter bankových informácií vyžaduje ich primeranú bezpečnosť a ochranu. Zhodnotenie bezpečnosti a spoľahlivosti informačného systému. Viacúrovňové zabezpečenie informačného systému. Vnútorný a vonkajší audit informačného systému.