Záměrné zkreslování vykazovaných údajů v podnikovém učetnictví - Houžvičková, Helena
V národnom účtovníctve je obecne kladený dôraz na úplnosť zachytenia ekonomiky. Popis metódy prešetrovania údajov. Spracovanie výsledkov prešetrovania pravdivosti účtovníckych údajov. Hodnotenie výsledkov.