Tŕnistá cesta za zdrojmi - Václavová, Želmíra
Napriek pozitívnym signálom v slovenskej ekonomike sú úverové zdroje obmedzené a moderné nástroje financovania ešte nie sú dostatočne rozvinuté. Zdroje z ktorých môže súkromná sféra financovať svoje projekty. Vývoj úverov poskytnutých podnikateľskej sfére. Odvetvová klasifikácia úverov. Spôsob financovania v podnikoch. Štrukturované financovanie v Slovnafte.