Investičné stimuly nielen pre zahraničie - Onuferová, Marianna
Prijatím principiálne rovnakého systému "balíčka" investičných stimulov Slovensko zrovnalo krok so svojimi susedmi. Podmienky na poskytnutie investičných stimulov. Príspevky na vytvorené pracovné miesto.