Konkurzy - ich riadenie v podmienkach Slovenskej republiky - Šefčík, Miroslav
Pokračovanie z HN č. 120/01. Dokončenie daňovej problematiky v konkurznom konaní. Inventarizácia majetku, audit, prevzatie KP. Pokračovanie v ďalšom čísle.