Spustí sa lavína reklám? - Bokorová, Jana
Aplikácia zákona č. 220/1996 Z.z. o reklame preukázala mnohé nedostatky. Nový zákon č. 147/2001 Z.z. o reklame výrazne mení požiadavky na zadavateľa. Uvoľnenie porovnávacej reklamy. Klamlivá reklama. Reklama na alkohol a tabak.