Náročný detský zákazník - Košťál, Daniel
Široký sortiment v obchodnej sieti tvoria výrobky určené detskému konzumentovi. Prvý pokrm - dojčenecké mlieka a detské kaše. Racionálna výživa. Na predaj detských potravín pozitívne vplýva aj merchandising. Marketingové aktivity na podporu predaja detských potravín. Obaly a obchodná sieť detských potravín.