Collateral and lending in underdeveloped land markets the case of Central and East Europe - Rizov, Marian
Problémy s poskytovaním bankových úverov v jednotlivých krajinách strednej a východnej Európy. Úloha bankovej zálohy pri poskytovaní úverov v prípadoch, že neexistuje rozvinutý trh s pôdou. Kvôli existencii informačných asymetrií je nepravdepodobné, že užitočnosť bankových záloh sa zníži.