Tvrdá kôrka zákona - Sotník, Alexander
Chýbajúce právne predpisy v SR s obmedzujúcim obsahom na korupciu vo verejnom obstarávaní. Hlavné princípy verejného obstarávania. Ciele verejného obstarávania. Organizácia verejného obstarávania v USA.