Jaderné odzbrojení - aktuální problém 21. století - Středa, Ladislav
Medzinárodné aktivity a ich odraz v odpovedajúcich dohovoroch, inštitúciách a dokumentoch. Aktuálny stav jadrovej výzbroje v súčasnom svete a možnosti vývoja jadrového zbrojenia v blízkej perspektíve, vrátane aktivít niektorých štátnych a neštátnych subjektov. Medzinárodné dobrovoľné združenia v oblasti jadrových zbraní.