Současná institucionální podoba OBSE - Zwettlerová, Ingrid
Historický kontext vývoja KBSE/OBSE. Vývoj orgánov a organizačná štruktúra OBSE. Vymedzenie a obsah pojmov summit, hodnotiace konferencie a Rada ministrov. Parlamentné zhromaždenie OBSE. Rada zmocnencov. Ekonomické fórum. Súčasná inštitucionálna podoba OBSE.