Voľby v Čínskej ľudovej republike - Gregušová, Gabriela
Zmena Číny na demokratickú krajinu by priniesla zmenu vo svetovej politike. Západné chápanie volieb. Čínske chápanie volieb. Vplyv konfucianizmu na politické myslenie Číny. Koncepcia ideálneho vládcu. Argumenty v prospech slobodných volieb. Argumenty proti slobodným voľbám.