European Union - Central Europe: agricultural and food integration - Bojnec, Štefan
Vývoj spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie a krajinami strednej Európy. Možnosti začlenenia poľnohospodárskych a potravinárskych komodít do spoločnej poľnohospodárskej politiky.