Katalog zboží a evidence zásob maloobchodní informační systém pod drobnohledem - Frouz, Jan
Séria článkov na tému informačného systému maloobchodných predajní, ktoré sa budú postupne venovať jednotlivým funkciám informačného systému. Katalóg tovaru. Evidencia zásob - metóda FIFO, metóda váženého priemeru. Pokračovanie v ďalšom čísle.