Ekonomika pridala vďaka investíciám podnikov a spotrebe domácností - Baťo, Rado
Rast slovenského hospodárstva v prvom štvrťroku 2001. Spevňovanie základov - prebudený domáci dopyt, rast investícií, zvýšená tvorba hrubého fixného kapitálu vo finančných inštitúciách, priaznivý rast konečnej spotreby verejnej správy.