Deň daňovej slobody na Slovensku - Suďa, Pavol
Z obsahu: Medzera medzi daňovými príjmami a verejnými výdavkami narástla na desať percent HDP. Z každej zarobenej koruny zostane pracovníkovi necelých 48 halierov. Fiškálny schodok ani vlani neklesol pod trojpercentnú hranicu. Verejné inštitúcie ťažili vlani z FNM, splácali štátne záruky a rastúce úrokové náklady.