Profesionálny lobizmus je prijateľnejší ako korupcia - Bracjun, Anatolij
Výrazný pokrok v potlačení korupcie môže priniesť až vstup do Európskej únie. Rozlišujú sa tri základné typy korupcie. Podstata pojmu lobing. Etický a právny základ lobingu.