Budúcnosť platobných kariet je v čipe - Záborský, Ján
Celosvetové zavedenie čipových platobných kariet, ktoré nahradia súčasné s magnetickým prúžkom. Riziko rastu podvodov s platobnými kartami. Čipová technológia EMV (Europay MasterCard Visa). Od roku 2005 bude každá banka, ktorá neprejde na čipovú technológiu, v nevýhode.