Ak chce SR do EÚ, musí decentralizovať a reformovať verejnú správu - Hajšel, Robert
SR zaostáva v decentralizácii a reforme verejnej správy. Európska komisia privítala predložený Národný plán regionálneho rozvoja. Rozdelenie územia do dostatočne veľkých regiónov.