Budovanie značky a efektivita reklamy - Čikovský, Konštantín
Z obsahu: Recept na budovanie značky a efektívnu reklamu si vyžaduje mnoho ingrediencií. Corgoň omladol, prekročil hranice rodného kraja a viac sa predáva. S Easy získali bonus všetci traja operátori. Coca-Cola: Promo pre mladých nesmie uraziť gazdinky. Triangel: Dvojnásobné výsledky pri polovičných nákladoch na reklamu.