Trh práce a priority politiky zamestnanosti - Rievajová, Eva
Proces sociálnych a ekonomických premien a nezamestnanosť na Slovensku. Miera nezamestnanosti na Slovensku. Možnosti riešenia nepriaznivého vývoja nezamestnanosti.