Problematika uznania niektorých nákladov za daňové výdavky po zaplatení
Zákony a ich novely, upravujúce problematiku nákladov, ktoré sa stanú daňovým výdavkom až po zaplatení. Problematické oblasti zaplatených nákladov, resp. stanovených limitov v zákone.