Členenie bankového systému Švajčiarska - Lehetová, Jana
Bankový systém Švajčiarska ako najrozvinutejší bankový systém sveta. Členenie bankových skupín vo Švajčiarsku. Kantonálne banky. Veľké banky. Regionálne banky a sporiteľne. Raiffeisenbanken. Privatbankiers. Filiálky zahraničných bánk. Prehľad vybraných ukazovateľov za jednotlivé skupiny bánk za rok 1999.