Beňová, E.: Financie verejnoprospešných subjektov. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm, 213 s. - Petrenka, Ján
Recenzia na mongrafiu Beňová, E.: Financie verejnoprospešných subjektov. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm, 2000, 213 s. Monografia predstavuje komplexnejší pohľad na finančné aspekty vo verejnoprospešných subjektoch. Publikácia je členená na šesť tematických celkov. Ťažiskom je financovanie verejnoprospešných podnikov (verejná doprava, spoje a energetika), organizácií (ako je školstvo, zdravotníctvo, veda a výskum, kultúra, obrana a bezpečnosť, verejná správa, súdy a prokuratúra) a verejnoprospešných fondov.