Hoa Nguyen Dinh: Model ekonomického rozvoja ázijských drakov. Bratislava: Mika Conzult, 2001, 105 s. - Melišek, František
Recenzia na knihu vietnamského autora Hoa Nguen Dina-a: Model ekonomického rozvoja ázijských drakov. Autor v publikácii charakterizuje proces ekonomického dynamizmu a analyzuje faktory ekonomickej prosperity uvedených krajím za posledné desaťročia.