Ciele, nástroje a účinky sociálneho zabezpečenia - Rievajová, Eva
Teoretické vymedzenie sociálnej politiky. Sociálne zabezpečenie ako organická súčasť sociálnej politiky. Modely sociálneho zabezpečenia v trhových ekonomikách. Ciele a nástroje sociálneho zabezpečenia. Nástroje a techniky sociálneho zabezpečenia. Účinky systému sociálneho zabezpečenia. Ekonomické funkcie sociálneho zabezpečenia.