Dobiehanie Európskej únie - Kušnír, Peter
Predpokladaný ekonomický vývoj v kandidátskych krajinách na členstvo v Európskej únii očami Európskej komisie. Makroekonomické údaje tranzitívnych a kandidátskych krajín podľa Európskej komisie. Vývoj rastu HDP vo vybraných krajinách. Prehľad makroekonomických údajov Slovenska. Vývoj makroekonomických ukazovateľov OECD. Vývoj v USA. Miera rastu svetového obchodu. Pohľad na japonskú ekonomiku.