Firemná kultúra - nástroj riadenia - Jaššo, Matej
Firemná kultúra ako vnútorný rozmer corporate identity. Pojem silná firemná kultúra, jej tvorba a rozvoj. Základné črty firemnej kultúry. Pojem organizačná kultúra.