Devízový režim k 1. januáru 2001 - Najšlová, Oľga
Devízové predpisy, ktoré platia k 1. januáru 2001. Základné princípy Devízového zákona. Čo Devízový zákon neupravuje a ktoré povinnosti podnikateľov zostávajú po 1. januári 2001. Obchodovanie s devízovými hodnotami. Operácie s našimi a so zahraničnými cennými papiermi. Dovoz a vývoz slovenskej a cudzej meny v hotovosti. Úprava devízového režimu k 1. januáru 2001 v Českej republike.