Daňová legislatíva a jej najbližšie integračné perspektívy - Grúň, Ľubomír
Niektoré reálne perspektívy daňovej legislatívy v najbližších rokoch. Predpisy a smernice EHS týkajúce sa daňovej problematiky. Ďalšie možné smery vývoja v úprave daní v EÚ.