Topiaci sa aj slamky chytá - Krištofičová, Dagmar
Bez systémových riešení sa zadlžené zdravotníctvo nespamätá. Výdavky a záväzky zdravotných poisťovní za lieky. Spotreba liekov v SR. Prepad úhrad za lieky vo VšZP. Náklady na lieky a zdravotnícke pomôcky vo VšZP.