Slovenskí a maďarskí podnikatelia chcú lacnejšie úvery - Hutňan, Marián
Financovanie a podpora vzájomnej spolupráce podnikateľských subjektov na Slovensku a v Maďarsku. Platobný styk v medzinárodnom obchode medzi SR a MR. Vzájomné obchodné vzťahy a rast obchodnej výmeny. Ťažká prístupnosť k úverovým zdrojom v oboch krajinách.